tweelingzielen

Een tweelingziel is een ziel die onlosmakelijk met jou verbonden is en ook echt bij jou hoort sinds het begin van wat wij de schepping noemen.

 

De BRON ( God, het Goddelijke) heeft alles geschapen door zichzelf in ontelbare delen te splitsen. Dit splitsen is altijd doorgegaan.

 

Zo zijn dus ook de ziele-families ontstaan waarbij de “laatste” splitsing de splitsing is geweest die twee zielen voortbracht die dus het meest met elkaar verbonden waren, het dichtst bij elkaar stonden.

Dit noemt men dan de tweelingziel.

 

Evenals bij zielsverwanten is de liefde tussen tweelingzielen onvoorwaardelijk. Alleen zijn tweelingzielen echt een éénheid.

 

Wanneer je je tweelingziel ontmoet gaat je wereld op zijn kop, zo heftig kan dat zijn, je hebt dat totale ‘ik ken jou’ gevoel bij de ander en natuurlijk geld dat ook bij de ander over jou.

 

Je kunt je tweelingziel alleen maar bewust ontmoeten wanneer je allebei op het zelfde ‘level’ bent.

Wanneer dit niet zo is, kan het alsnog zo zijn dat je je tweelingziel ontmoet, maar dan zal je hem of haar niet als zodanig herkennen.

 

Wat ook kan gebeuren is dat jouw tweelingziel precies tegenovergesteld is en reageert op de dingen dan dat jij dat doet.

 

En dat kan voor wrijvingen zorgen.

Het hoeft dus niet zo te zijn dat alles op rolletjes gaat tussen jullie twee en het kan er echt heftig aan toe gaan. Maar, wanneer je dit tumult kunt overstijgen dan vind er een prachtige samensmelting van de zielen plaats.

 

Er is niemand die zo goed als hij of zij jouw vragen, ideeën en opvattingen begrijpt. Er is niemand die je zo’n verbonden gevoel kan geven, zo’n gevoel van samen één kan geven als je tweelingziel.

 

Je tweelingziel kijkt ook overal doorheen, dus een masker opzetten voor je tweelingziel is absoluut nutteloos want hij of zij kijkt en voelt diep door je heen.

 

Ook de relatie tussen tweelingzielen hoeft niet die van levenspartners te zijn, al kan dat natuurlijk wel. Evengoed een familierelatie zijn of die van vriend of vriendin.

 

Ook de tweelingziel kan na een tijdje weer verder op zijn of haar weg gaan wanneer het gemeenschappelijk doel is behaalt.

Maar de verbondenheid zal altijd blijven, waar of hoe ver je ook van elkaar bent.